Οι συσκευές Samsung Galaxy που θα λάβουν το Android 13 πριν το 2023

Author: Γιώργος Πολυμενάκος Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Οι συσκευές Samsung Galaxy που θα λάβουν το Android 13 πριν το 2023

Δείτε ποιες συσκευές Galaxy θα λάβουν σίγουρα το σταθερό firmware One UI 5.0, βασισμένο στο Android 13, πριν από το τέλος του 2022.

Η Samsung εργάζεται σκληρά για να προετοιμάσει το One UI 5.0 για μερικές συσκευές Galaxy και τα μέλη που είναι πρόθυμα να πάρουν το ρίσκο είχαν πρόσβαση στο υλικολογισμικό beta τις τελευταίες εβδομάδες. Από την άλλη πλευρά, οι πελάτες που δεν θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα beta δεν έχουν ακόμη αποκτήσει πρόσβαση στο Android 13 και θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμη για να μπορέσουν να δοκιμάσουν τις τελευταίες αλλαγές και προσθήκες.

Η Samsung θα κυκλοφορήσει φέτος τη σταθερή ενημέρωση One UI 5.0 που βασίζεται σε Android 13 για τις σειρές Galaxy S21 και Galaxy S22, τα Galaxy Z Fold 3 και Z Fold 4 και τα Galaxy Z Flip 3 και Z Flip 4. Αυτά είναι ναυαρχίδες και αναμένεται να έχουν προτεραιότητα για τη σταθερή ενημέρωση υλικολογισμικού, αλλά τα καλά νέα συνεχίζονται για τους υπόλοιπους χρήστες. Το πιο σημαντικό είναι ότι η Samsung θέλει επίσης να φέρει το One UI 5.0 στους πελάτες του Galaxy A53 πριν από το 2023.

Η σειρά Galaxy A5x είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές μεσαίας κατηγορίας της Samsung. Το μοντέλο του 2022 κυκλοφόρησε τον Μάρτιο με υπόσχεση αναβαθμίσεων λειτουργικού συστήματος Android αξίας τεσσάρων ετών. Το Galaxy A53 κυκλοφόρησε με το One UI 4.1 που βασίζεται σε Android 12, καθιστώντας το επερχόμενο One UI 5.0 την πρώτη του σημαντική αναβάθμιση firmware.

Αυτή τη στιγμή, φαίνεται ότι το Galaxy A53 θα είναι το μόνο τηλέφωνο Samsung μεσαίας κατηγορίας που θα λάβει Android 13 και One UI 5.0 πριν από το 2023. Και πάλι, είναι μόλις Σεπτέμβριος και τα προκαταρκτικά σχέδια υλικολογισμικού υπόκεινται πάντα σε αλλαγές. Αν υποθέσουμε ότι περισσότερα τηλέφωνα Galaxy θα προστεθούν στην ουρά για αναβάθμιση σε One UI 5.0 φέτος, είναι βέβαιο ότι θα το ακούσουμε και, ως συνήθως, θα σας κρατάμε ενήμερους.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Παρουσίασε τα smartphones M5 και M5s η Poco

Next Article

Deadpool 3: Hugh Jackman και Ryan Reynolds μαζί πρωταγωνιστούν!