Με camera Olympus 200MP έρχεται το Samsung Galaxy S22

Author: No Comments Share:
Με Olympus Camera των 200MP έρχεται το νέο Samsung Galaxy S22 τον Ιανουάριο του 2022

Έχουν εμφανιστεί αρκετές φήμες τον τελευταίο καιρό, με την τελευταία να θέλει μία Olympus camera των 200MP να είναι ενσωματωμένη στα νέα Samsung Galaxy S22.

Από την στιγμή που η Samsung τελειώσει με τις κυκλοφορίες των αναδιπλούμενων συσκευών της στις 11 Αυγούστου, τα μάτια όλων θα στραφούν προς την νέα συσκευή-ναυαρχίδα της εταιρείας. Μιας και δεν θα υπάρξει καινούρια συσκευή στην σειρά Note, η Galaxy S22 σειρά θα είναι οι νέες ναυαρχίδες της Samsung.

Έχουν εμφανιστεί αρκετές φήμες τον τελευταίο καιρό, με την τελευταία να θέλει μία Olympus camera των 200MP να είναι ενσωματωμένη στα νέα κινητά. Η κυκλοφορία του Galaxy S22 ίσως πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2022.

Μία Κορεάτικη δημοσίευση ισχυρίζεται πως το Galaxy S22 θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2022, κάτι που δεν είναι απίθανο. Το Galaxy S21 παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο του 2020 και βγήκε στην αγορά τον ίδιο μήνα, οπότε μια τέτοια κυκλοφορία βγάζει αρκετό νόημα.

samsung galaxy s22 olympus

Από ό,τι φαίνεται το Galaxy S22 Ultra θα διαθέτει μία κάμερα των 200MP με πέντε φακούς φέροντας το σήμα της Olympus

Με βάση τις άλλες πηγές, από ό,τι φαίνεται το Galaxy S22 Ultra θα διαθέτει μία κάμερα των 200 megapixel με πέντε φακούς φέροντας το σήμα της Olympus. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Olympus είναι ένας ιαπωνικός κατασκευαστής καμερών και φακών και φημίζεται παγκόσμια για την υψηλή ποιότητα της. Μία πιθανή συνεργασία μεταξύ της Olympus και της Samsung εμφανίστηκε για πρώτη φορά πριν τρεις μήνες.

Δεν είναι ανήκουστο να συνεργάζονται κατασκευαστές smartphone με μεγάλες εταιρείες καμερών. Θα ήταν η πρώτη φορά που η Samsung κάνει κάτι τέτοιο. Κάποιοι υποστηρίζουν πως η Olympus προσέγγισε πρώτη την Samsung με την ιδέα της συνεργασίας πάνω στις κάμερες των smartphone.

Όμως, αν η Samsung χρειάζεται όντως την Olympus ή όχι είναι εντελώς άλλη κουβέντα. Η Samsung παλαιότερα κατασκεύαζε τις δικές της επαγγελματικές mirrorless κάμερες. Επιπλέον, όσον αφορά στις κάμερες των κινητών, μπορούμε να πούμε πως κατέχει την πρώτη θέση. Η συνεργασία με την Olympus ίσως είναι ωφέλιμη από την οπτική γωνία του marketing, παρά από αυτήν της τεχνολογίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε πως το Galaxy S22 Ultra θα διαθέτει μία κάμερα των 200MP. Μία πρόσφατη αναφορά ισχυρίστηκε πως η Samsung είχε εγκαταλείψει την ιδέα. Το Galaxy S22 Ultra υπό κανονικές συνθήκες θα διέθετε τον αισθητήρα τρίτης γενιάς ISOCELL HM3 των 108MP. Πάντως, πολλοί ακόμα πιστεύουν πως η κάμερα των 200ΜΡ είναι ακόμα πιθανότητα.

Previous Article

Green Panda και iStorm: έως €600 για την επιστροφή iPhone

Next Article

Το ACROSS Digital Energy Ecosystem της MAS Α.Ε επέλεξε η ΔΕΗ για το Ναέρα