Η μαζική παραγωγή των Samsung Galaxy Z Flip 3 και Galaxy Z Fold 3 ξεκίνησε

Author: No Comments Share:
Η μαζική παραγωγή των Samsung Galaxy Z Flip 3 και Galaxy Z Fold 3 ξεκίνησε

Τα Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3 θα είναι οι δεύτερες και τρίτες συσκευές-ναυαρχίδες της εταιρείας μέσα στο έτος

Εδώ και καιρό υπάρχουν φήμες για τα νέα αναδιπλούμενα κινητά της Samsung αλλά δεν ξέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας τους. Μερικοί υποστηρίζουν πως η παρουσίαση τους θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο, κάτι που συμβαδίζει με το πρόγραμμα της Samsung μιας και σύμφωνα με μία αναφορά από το site FrontPageTech, η μαζική παραγωγή των Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3 έχει ξεκινήσει.

Σύμφωνα με την αναφορά, η Samsung στοχεύει στην παραγωγή 50.000 με 70.000 συσκευών την ημέρα και πως οι συσκευές θα είναι έτοιμες για την παρουσίαση του Αυγούστου. Η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα ακόμα, όμως οι νέες συσκευές αναμένονται να κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος.

Τα Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3 θα είναι οι δεύτερες και τρίτες συσκευές-ναυαρχίδες της Samsung μέσα στο έτος

Επιπλέον η Samsung επιβεβαίωσε πως η σειρά Galaxy Note δεν θα κυκλοφορήσει φέτος λόγω της παγκόσμιας έλλειψης chip, κάτι που σημαίνει πως οι αναδιπλούμενες συσκευές της θα είναι οι δεύτερες και τρίτες συσκευές-ναυαρχίδες της εταιρείας αντίστοιχα για το 2021.

Η μεγάλη παραγωγή των αναδιπλούμενων συσκευών από την Samsung υποδεικνύει πως η εταιρεία είναι αρκετά αισιόδοξη όσον αφορά στη πώληση των συσκευών. Τα ήδη υπάρχοντα αναδιπλούμενα κινητά της δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως οικονομικά, αλλά έχουν υπάρξει αναφορές που ισχυρίζονται πως η Samsung μπορεί να μειώσει τις τιμές της, με απώτερο σκοπό την υιοθέτηση των συσκευών από μεγάλο αριθμό του πληθυσμού.

Previous Article

Αναμένουμε το Xiaomi Mi Mix 4 φέτος με under-display κάμερα

Next Article

Ένα βήμα πιο κοντά στο Κβαντικό Internet