Η μαζική παραγωγή των Samsung Galaxy Z Flip 3 και Galaxy Z Fold 3 ξεκίνησε

Author: No Comments Share:
Η μαζική παραγωγή των Samsung Galaxy Z Flip 3 και Galaxy Z Fold 3 ξεκίνησε

Τα Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3 θα είναι οι δεύτερες και τρίτες συσκευές-ναυαρχίδες της εταιρείας μέσα στο έτος

Εδώ και καιρό υπάρχουν φήμες για τα νέα αναδιπλούμενα κινητά της Samsung αλλά δεν ξέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας τους. Μερικοί υποστηρίζουν πως η παρουσίαση τους θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο, κάτι που συμβαδίζει με το πρόγραμμα της Samsung μιας και σύμφωνα με μία αναφορά από το site FrontPageTech, η μαζική παραγωγή των Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3 έχει ξεκινήσει.

Σύμφωνα με την αναφορά, η Samsung στοχεύει στην παραγωγή 50.000 με 70.000 συσκευών την ημέρα και πως οι συσκευές θα είναι έτοιμες για την παρουσίαση του Αυγούστου. Η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα ακόμα, όμως οι νέες συσκευές αναμένονται να κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος.

Τα Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3 θα είναι οι δεύτερες και τρίτες συσκευές-ναυαρχίδες της Samsung μέσα στο έτος

Επιπλέον η Samsung επιβεβαίωσε πως η σειρά Galaxy Note δεν θα κυκλοφορήσει φέτος λόγω της παγκόσμιας έλλειψης chip, κάτι που σημαίνει πως οι αναδιπλούμενες συσκευές της θα είναι οι δεύτερες και τρίτες συσκευές-ναυαρχίδες της εταιρείας αντίστοιχα για το 2021.

Η μεγάλη παραγωγή των αναδιπλούμενων συσκευών από την Samsung υποδεικνύει πως η εταιρεία είναι αρκετά αισιόδοξη όσον αφορά στη πώληση των συσκευών. Τα ήδη υπάρχοντα αναδιπλούμενα κινητά της δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως οικονομικά, αλλά έχουν υπάρξει αναφορές που ισχυρίζονται πως η Samsung μπορεί να μειώσει τις τιμές της, με απώτερο σκοπό την υιοθέτηση των συσκευών από μεγάλο αριθμό του πληθυσμού.

Subscribe to our newsletter!

Ακολουθήστε το Electronicanto στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! 

Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ., Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το Electronicanto στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://electronicanto.net/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Previous Article

Αναμένουμε το Xiaomi Mi Mix 4 φέτος με under-display κάμερα

Next Article

Ένα βήμα πιο κοντά στο Κβαντικό Internet