Διέρρευσαν τα specs των foldable κινητών της Samsung, Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Flip 3

Author: No Comments Share:
Διέρρευσαν τα specs των galaxy-z-fold-3 & galaxy-flip-3κινητών της Samsung

Όλα τα specs των νέων foldable συσκευών της Samsung, Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Flip 3 αποκαλύφθηκαν ανεπίσημα.

Το leak προέρχεται από τον Evan Blass, μία αξιόπιστη πηγή, ο οποίος δημοσίευσε μία φωτογραφία -που φαίνεται επίσημη- των αναδιπλούμενων κινητών της Samsung στο Twitter μαζί με έναν αριθμό από πληροφορίες.

Διαβάστε ακόμη:

Όπως βλέπουμε στην εικόνα του tweet, οι δύο συσκευές εμφανίζονται με νερό να ρίχνεται πάνω τους, κάτι που επιβεβαιώνει τις φήμες που ήθελαν τα αναδιπλούμενα να είναι αδιάβροχα. Επιπλέον ο Blass υποστηρίζει τις φήμες λέγοντας πως οι δύο συσκευές έρχονται με πιστοποίηση αντοχής στο νερό IPX8.

Το tweet επιπλέον διαθέτει αρκετές λεπτομέρειες για τα specs των Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3 σχετικά με τις οθόνες, τη διάταξη των καμερών και την υποστήριξη του S Pen.

Σύμφωνα με τον Blass, το Galaxy Z Flip 3 θα έρθει με εσωτερική οθόνη των 6,7 ιντσών και εξωτερική των 1,9 ιντσών ενώ το Z Fold 3 θα διαθέτει εσωτερική οθόνη των 7,6 ιντσών και εξωτερική των 6,2 ιντσών.

Όσον αφορά στις κάμερες, ο Blass αναφέρει πως το Galaxy Z Flip 3 θα έχει δύο κάμερες των 12MP και μία μπροστινή κάμερα των 10MP, ενώ το Z Fold 3 θα έχει τρεις κάμερες των 12MP, μία μπροστινή των 10MP και μία κάμερα των 4MP για όταν το αναδιπλούμενο είναι κλειστό.

Η Samsung έχει επιβεβαιωθεί πως δεν θα κυκλοφορήσει το Galaxy Note 21 και την θέση του θα έρθει να πάρει το Galaxy Z Fold 3. Όμως υπάρχουν πολλές ενδείξεις για την υποστήριξη του S Pen από τα αναδιπλούμενα, κάτι που υποστηρίζει o Blass. Το Samsung Galaxy Z Fold 3 θα υποστηρίζει δύο S Pen, που θεωρητικά θα ονομάζονται S Pen Pro και S Pen Fold Edition.

Η προσθήκη της υποστήριξης του S Pen για τα φετινά top-end κινητά της εταιρείας σίγουρα θα αναπληρώσει το κενό που άφησε πίσω του η ακύρωση του Samsung Galaxy Note 21.

Τα specifications των Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3 που αναφέρθηκαν δεν έχουν επιβεβαιωθεί και περιμένουμε την Samsung να παρουσιάσει επίσημα τις συσκευές, κάτι που πιστεύουμε πως θα γίνει στο event της Samsung στις 11 Αυγούστου.

Previous Article

Samsung The Wall 2021: 1.000 ίντσες διαθέσιμες παγκοσμίως

Next Article

Android MagDart event – η realme λανσάρει την πρώτη μαγνητική ασύρματη φόρτιση Android