Τα Samsung Galaxy Z Fold 3 και Z Flip 3 λαμβάνουν τo Android 12 με το One UI 4.0 beta

Author: No Comments Share:
Τα Samsung Galaxy Z Fold 3 και Z Flip 3 θα λάβουν την beta του One UI 4.0

Η Samsung πλέον επιτρέπει στα αναδιπλούμενα της – τα Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3 – να κατεβάσουν την τελευταία beta του One UI 4.0.

Μετά την κυκλοφορία των εκδόσεων beta του One UI 4.0 που βασίζονται στο Android 12 για την σειρά Galaxy S21 της Samsung, η εταιρεία πλέον επιτρέπει στα αναδιπλούμενα της – τα Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3 – να κατεβάσουν την τελευταία beta. Οι πρώτες beta του One UI 4.0 για τα αναδιπλούμενα κινητά τρίτης γενιάς της Samsung τώρα είναι διαθέσιμα στην Νότιο Κορέα και Ινδία.

Αρκετές δημοσιεύσεις σε forum και στο Samsung Community website επιβεβαιώνουν πως οι ιδιοκτήτες των Galaxy Z Fold 3 και Z Flip 3 μπορούν πλέον να εγγραφούν για να λάβουν την beta του One UI 4.0 μέσω της εφαρμογής Samsung Members. Η beta, με όνομα F711BXXU2ZUJF για το Galaxy Z Flip 3 και F926BXXU1ZUJF για το Galaxy Z Fold 3, φέρνει όλα τα νέα features στο Android 12 μαζί με αρκετές βελτιώσεις για το Οne UΙ skin. Αξίζει να σημειωθεί πως η έκδοση Thom Browne δεν συμπεριλαμβάνεται στην beta μέχρι στιγμής.

Όλες οι σημειώσεις των betas ισχύουν και εδώ, μιας και σχεδόν πάντα τα λογισμικά beta τείνουν να έχουν αρκετά bugs. Αν θέλετε ένα σταθερό και αξιόπιστο λογισμικό για τα νέα σας foldable τότε δεν θα πρέπει να ασχοληθείτε με την νέα beta. Οι beta της Samsung συνήθως είναι προσεγμένες, ωστόσο υπάρχει η πιθανότητα πως κάτι σημαντικό μπορεί να μην λειτουργεί σωστά.

Από την στιγμή που έχετε συσκευή όπως τα Galaxy Z Flip 3 και Z Fold 3 που μπορεί να λάβει την νέα beta αλλά δεν έχετε εγγραφεί, μπορείτε να το κάνετε μέσα από την εφαρμογή Samsung Members. Μέσα στην εφαρμογή πατήστε το κουμπί “Notices” και στο επόμενο menu πατήστε στο κουμπί “enroll”. Έπειτα, πηγαίντε στην σελίδα Ενημέρωσης Λογισμικού της συσκευής σας και πατήστε στο κουμπί «Έλεγχος για ενημερώσεις» για να κατεβάσετε την νέα beta.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

ESET: Μήπως τελικά ο καταναλωτής πληρώνει τα λύτρα από επιθέσεις ransomware;

Next Article

Αλλάζει σελίδα και όνομα το Facebook για να γίνει πρώτο στο “Metaverse”