Αναβάθμιση Sonos Beam / Sonos Arc με DTS Digital Surround

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
Νέα αναβάθμιση Sonos με υποστήριξη DTS Digital Surround

Το app Sonos S2 έρχεται με νέες δυνατότητες συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για αποκωδικοποίηση DTS Digital Surround.

Σας ενημερώνουμε ότι είναι άμεσα διαθέσιμη στα app stores η αναβάθμιση του Sonos S2 app, με νέες δυνατότητες συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για αποκωδικοποίηση DTS Digital Surround. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ενημέρωση του λογισμικού μέσα από την εφαρμογή Sonos (Ρυθμίσεις > Σύστημα > Ενημερώσεις Συστήματος > Έλεγχος για Ενημερώσεις).

Η τάση “Hollywood at Home” συνεχίζει να κυριαρχεί. Το 60% των Αμερικανών ερωτηθέντων σε πρόσφατη έρευνα της Sonos, δήλωσε ότι προτιμά να βλέπει νέες ταινίες στο σπίτι παρά στους κινηματογράφους. Έχοντας αυτό υπόψη, η Sonos διευκολύνει ακόμη περισσότερο την απόλαυση του αγαπημένου σας περιεχομένου με εξαιρετικό ήχο, προσθέτοντας υποστήριξη για την αποκωδικοποίηση DTS Digital Surround, καθηλώνοντας τους χρήστες να απολαύσουν τους Blu-Ray δίσκους τους, τις κονσόλες παιχνιδιών και πολλά άλλα. Η ενημέρωση χρησιμεύει επίσης ως ένα επόμενο βήμα στην προσπάθεια της Sonos να εκδημοκρατίσει τον ήχο υψηλής ποιότητας με προϊόντα που είναι εύκολα στη χρήση, ακούγονται υπέροχα και είναι συμβατά με οποιαδήποτε μορφή ψυχαγωγίας.

Το μενού του Sonos S2 app μετά την αναβάθμιση. (Sonos)
Το μενού του Sonos S2 app μετά την αναβάθμιση. (Sonos)

Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με το τι είναι άμεσα διαθέσιμο στην εφαρμογή της Sonos:

  • DTS Digital Surround: Η εφαρμογή Sonos υποστηρίζει πλέον την αποκωδικοποίηση DTS Digital Surround στα προϊόντα Arc, Beam (Gen 2), Beam (Gen 1), Playbar, Playbase και Amp στην ενημέρωση S2. Οι χρήστες θα βλέπουν ένα σήμα στην οθόνη αναπαραγωγής της εφαρμογής Sonos όταν αναπαράγουν περιεχόμενο DTS Digital Surround.
  • Εξοικονόμηση μπαταρίας σε Roam και Move: Όταν αυτή η ρύθμιση είναι ενεργοποιημένη μέσω της εφαρμογής Sonos, τα φορητά ηχεία θα απενεργοποιούνται αυτόματα μετά από 30 λεπτά αδράνειας. Όταν η ρύθμιση είναι απενεργοποιημένη, το Move θα διατηρεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 30 ημέρες και το Beam (Gen 2) έως και 70 ημέρες. Όταν η εξοικονόμηση μπαταρίας είναι ενεργοποιημένη, οι χρήστες θα πρέπει να ενεργοποιήσουν το Roam και το Move χρησιμοποιώντας το φυσικό κουμπί λειτουργίας πριν ξεκινήσουν την αναπαραγωγή μουσικής.
  • Ρυθμίσεις EQ στην οθόνη Αναπαραγωγής: Οι χρήστες iOS θα μπορούν πλέον να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις EQ, συμπεριλαμβανομένων των πρίμων, των μπάσων και της έντασης μέσω της οθόνης αναπαραγωγής της εφαρμογής Sonos. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις EQ από την οθόνη αναπαραγωγής, απλά πατήστε τη γραμμή ολίσθησης της έντασης και πατήστε το κουμπί ισοσταθμιστή στη δεξιά πλευρά. Η υποστήριξη σε Android θα είναι διαθέσιμη τους επόμενους μήνες.

Σύντομα θα είναι διαθέσιμη η υποστήριξη για το Amazon Music Ultra HD και το Dolby Atmos Music.

Δελτίο Τύπου

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Η LG Magnit κερδίζει τις εντυπώσεις

Next Article

Πώς να είστε ασφαλής online την Black Friday

sonos move