Στα περίπτερα το τεύχος Αυγούστου του Yellow Box

Author: No Comments Share:
Yellow Box Αυγούστου 2020

Πανελλαδικά κυκλοφορεί από την 1η Αυγούστου το τρίτο τεύχος του περιοδικού Yellow Box. Ανάμεσα στα θέματα, συνέντευξη με τον ηθοποιό Γιάννη Δρακόπουλο και διεξαγωγή ενός μεγάλου διαγωνισμού! 

Στα περίπτερα όλης της χώρας θα βρίσκεται από 1η Αυγούστου το τρίτο τεύχος του περιοδικού Yellow Box με ενδιαφέροντα και πλούσια θέματα, από τα οποία ξεχωρίζει η συνέντευξη του ηθοποιού Γιάννη Δρακόπουλου, αλλά και ένας μεγάλος διαγωνισμός για τους νέους συνδρομητές. 

Ειδικότερα, στο εξώφυλλο του τρίτου τεύχους του Yellow Box Magazine «πρωταγωνιστεί» ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Δρακόπουλος ενώ μέσα στις σελίδες του φιλοξενείται μια ενδιαφέρουσα συνέντευξή του με απόψεις γύρω από τη μουσική και την καριέρα του. Στο τεύχος Αυγούστου/Σεπτεμβρίου ξεχωρίζουν επίσης προϊόντα και επιλογές μουσικής  με άρθρα και απόψεις που «ξετυλίγονται»  στις σελίδες του περιοδικού, αλλά και ο μεγάλος διαγωνισμός μέσω του οποίου οι νέοι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια ηχομπάρα Sonos Beam αξίας €449!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το τρίτο τεύχος του περιοδικού Yellow Box έχει περισσότερες σελίδες ύλης από το προηγούμενο τεύχος. Η θεματολογία του περιλαμβάνει συσκευές ήχου και εικόνας που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ανάλυση της έννοιας του Smart Home, αλλά και εκτενείς κριτικές και παρουσιάσεις δίσκων βινυλίου και CDs. Τέλος, οι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέους τίτλους βιβλίων με ταυτόχρονη συνέντευξη δύο Ελλήνων ταλαντούχων συγγραφέων, του Βαγγέλη Γιαννίση και του Δημήτρη Σίμου.

Yellow Box Αυγούστου 2020

Previous Article

Στιγμιαίο Giga WiFi από τη Vodafone!

Next Article

ThinkStation P620: H Lenovo με AMD για πρώτη φορά!