Οι 48″ 4Κ OLED TVs λανσάρονται το 2020

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
LG OLED Ε8 4K TV.

H LG Display για πρώτη φoρά δίνει στοιχεία για το χρονοδιάγραμμα διάθεσης μικρότερων, 48″ 4K OLED TV.

LG Corporate banner

Όπως έχουμε γράψει ήδη, οι οικονομικές και μικρότερες OLED TV είναι προ των πυλών. H τεχνολογία OLED παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα και ένα σημαντικό μειονέκτημα –επί του παρόντος, τουλάχιστον: Οι OLED TV είναι… μεγάλες και ακριβές.

Αυτό αναμένεται να αλλάξει μέσα στο επόμενο έτος, καθώς όπως δήλωσε ο Oh Chang-ho, Αντιπρόεδρος TV business, LG Display στο China Business News, οι μικρότερων διαστάσεων OLED TV θα αρχίσουν να διατίθενται μέσα στο 2020.

“Είναι μια στρατηγική για να εδραιωθεί η βάση μας στην αγορά τηλεοράσεων υψηλής τεχνολογίας, καθώς συνεχίζουμε να έχουμε παρουσία στην mainstream και premium κατηγορία”, είπε ο αντιπρόεδρος της LG Display, δήλωση που αναδημοσιεύει η κορεατική εφημερίδα TheElec.

Εξάλλου, σχετικές πληροφορίες είχαν αποκαλύψει στο Electronicanto στελέχη της LG σε συνέντευξη στο LG Innofest 2018.

Η δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια περιοδείας Τύπου στην Κίνα, όπου η LG Display δημιούργησε δεύτερο εργοστάσιο 8.5G για μαζική παραγωγή τηλεοπτικών πάνελ OLED. Το νέο εργοστάσιο θα βρίσκεται στο Guangzhou και αναμένεται σχεδόν να διπλασιάσει την παραγωγική του ικανότητα από 70.000 σε 130.000 υποστρώματα ανά μήνα. Η εταιρεία δημιουργεί επίσης τρίτο, πιο προηγμένο εργοστάσιο 10.5G στην Κορέα.

Στην κύρια φωτογραφία του άρθρου είναι η LG OLED Ε8 4K TV σε φωτογραφία της LG.

  Οι τηλεοράσεις της LG ακούν ελληνικά
Previous Article

4ο Ετήσιο Συνέδριο «Sm@rt Cities – Digit@l Citizens»

Next Article

Αναβάθμιση κάμερας στο Huawei P30 Pro μέσω firmware