“Στα χέρια” της Adobe περνά η Magento

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
adobe magento εξαγορά

Η Adobe εξαγοράζει τη γνωστή για τα συστήματα της e-commerce, Magento. Ερωτηματικά για το μέλλον της open source πλατφόρμας της εταιρίας.

Η Adobe ανακοίνωσε την πρόθεση της να εξαγοράσει τη Magento. H Magento είναι μια πολύ γνωστή πλατφόρμας e-commerce στα τελευταία χρόνια και στο πελατολόγιο της συμπεριλαμβάνονται μερικές πολύ γνωστές εταιρίες, όπως η Canon και η Rosetta Stone. Ο εμπορικός τζίρος που διαχειρίζεται η Magento, μέσω των εταιριών που χρησιμοποιούν το σύστημα της για να χτίσουν και να διαχειριστούν online εμπορικά καταστήματα, φτάνει τα $155 δισ. ετησίως.

Η Adobe, είναι πολύ πιθανό, ότι θα συνδυάσει την πλατφόρμα της Magento με το δικό της Experience Cloud, μιας πλατφόρμας digital marketing και διαφήμισης, που προσφέρει και εργαλεία analytics. To τι ακριβώς προτίθεται να κάνει η Adobe με τη Magento θα το μάθουμε αργότερα μέσα στο έτος, λίγο πριν ολοκληρωθεί η εξαγορά. Αυτό που είναι ευχή των περισσοτέρων, από εκείνους που γνωρίζουν τη Magento, είναι η διατήρηση της πλατφόρμας open source, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα τη συνέχιση της ανάπτυξης της από τους developers.

Previous Article

Συνεργασία ΕΕΛΛΑΚ-The Cube Athens για την προώθηση των Ανοιχτών Τεχνολογιών και της εκπαιδευτικής ρομποτικής

Next Article

Ναυάγησε η εξαγορά της Xerox από τη Fujifilm