Η επίσημη παρουσίαση των Samsung Galaxy S9 και S9+ στην Ελλάδα

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
samsung galaxy s9 greece

Τα Samsung Galaxy S9 και S9+ παρουσίασε επίσημα η Samsung Electronics Hellas στις 15 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος της εταιρείας, Kyoung Il Min. 

Kyoung Il Min Samsung Galaxy S9
O Kyoung-Il-Min, Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τα Galaxy S9 και S9+. (φωτό: Samsung)

Οι παρουσιαστές της βραδιάς, Μαρία Κωνσταντάκη και Παναγιώτης Κουντουράς, εμφανίστηκαν ως Avatar στη σκηνή και σύστησαν τα νέα smartphones στο κοινό με έναν ευρηματικό τρόπο. Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε διασκεδαστικές ενέργειες και να βιώσουν την εμπειρία των Super Slowmo videos, να δημιουργήσουν εξατομικευμένα AR Emojis και να δοκιμάσουν τη Low Light Camera των Galaxy S9 και S9+. 

simon kim tsoukaki paraskevopoulos galaxy s9
O Simon Kim, Business Manager του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung Electronics Hellas, η Έρση Τσουκάκη, Marketing Manager και ο Άρης Παρασκευόπουλος, Διευθυντής του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας. (φωτό: Samsung)

Ο Άρης Παρασκευόπουλος, Διευθυντής του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της Samsung Electronics Hellas, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ανέφερε: «Tα Galaxy S9 και S9+ σχεδιάστηκαν για να ανταποκριθούν στο νέο τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε, εκφραζόμαστε και μοιραζόμαστε στιγμές της καθημερινότητας μας. Όλοι αφηγούμαστε ιστορίες με εικόνες: από selfies έως gifs και emojis. Με έμπνευσή μας το ανθρώπινο μάτι, επανασχεδιάσαμε την κάμερα για να απαθανατίζει ο χρήστης τη στιγμή μέσα στη στιγμή. Αποστολή μας στη Samsung είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες μας και να προσφέρουμε μέσα από καινοτόμες τεχνολογίες και συσκευές τη δυνατότητα να επιτύχουν αυτό που χθες φαινόταν αδύνατο». 

Τα Galaxy S9 και S9+ εισάγουν στη σειρά Galaxy πλήθος καινοτόμων χαρακτηριστικών. Η επανασχεδιασμένη κάμερα διαθέτει φακό με διπλό διάφραγμα, που προσαρμόζεται στο περιβάλλον για να τραβήξει λήψεις κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Έρχονται με την καινοτόμο λειτουργία Super Slowmo video, και με δυνατότητα να δημιουργήσουν τα δικά τους AR Emojis. Επιπλέον, τα “συντονισμένα” από την AKG στερεοφωνικά ηχεία συμπληρώνουν την εμπειρία που προσφέρει η οθόνη χωρίς όρια.

samsung galaxy s9 greece
(φωτό: Samsung)

Τα νέα smartphones διατίθενται σε Ελλάδα και Κύπρο από 16 Μαρτίου σε τρία χρώματα: Midnight Black, Coral Blue και το νέο Lilac Purple

Previous Article

Ο Stephen Hawking “έδειξε” πριν το θάνατο του το Πολυσύμπαν;

Next Article

Το webOS open source και υπό την επιστασία της LG