Βράβευση για τη WIND VISION στις Κάννες

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
wind vision content innovation-awards cannes 2018

Διεθνής διάκριση για καινοτομία στην εμπειρία τηλεθεατή απέσπασε η WIND VISION στα Content Innovation Awards που πραγματοποιήθηκαν στις Κάννες. 

Το βραβείο UX (User Experience) απέσπασε η WIND VISION στα Content Innovation Awards, που πραγματοποιήθηκαν στις 14/10 στις Κάννες. Η τηλεοπτική πλατφόρμα που ανέπτυξε η Zappware για λογαριασμό της WIND ξεχώρισε στο διεθνή διαγωνισμό ως η πιο συναρπαστική καινοτομία στην εμπειρία του τηλεθεατή.

Τα Content Innovation Awards αναγνωρίζουν την καινοτομία προμηθευτών περιεχομένου, διανομών και εταιρειών τεχνολογίας που συμβάλλουν στη διαμόρφωση της σημερινής παγκόσμιας τηλεοπτικής βιομηχανίας. 

Ο Hermann Riedl, Chief Business & Digital Transformation Officer της WIND δήλωσε: «Ξεκινήσαμε την WIND VISION λίγο πριν το καλοκαίρι και η αποδοχή του κόσμου μέχρι τώρα είναι εξαιρετική. Πρωτοπορούμε με μια εξαιρετικά φιλική και εύχρηστη τηλεοπτική πλατφόρμα, η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του σύγχρονου τηλεθεατή και είναι μοναδική στην ελληνική αγορά. Αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις προσφέρουμε στους συνδρομητές μας πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο από τα 60 και πλέον συνδρομητικά κανάλια, το Netflix και τις χιλιάδες εφαρμογές του Google Play Store καθώς και ευελιξία μέσα από μοναδικές λειτουργιές όπως τα multiscreen, catch up, Chromecast. Η πρόταση μας για τηλεοπτικό περιεχόμενο είναι δυναμική και εγγυάται μοναδική και προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης. Η διεθνής διάκριση της WIND VISION είναι πολύ τιμητική».

Από την πλευρά της Zappware, o Patrick Vos, Διευθύνων Σύμβουλος εξηγεί: “Οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι, όπως η WIND, επιδιώκουν να προσφέρουν στην αγορά προτάσεις ψυχαγωγίας υψηλού επιπέδου. Η τεχνολογία που αξιοποιεί η WIND VISION έχει τύχη εξαιρετικής αποδοχής στην ελληνική αγορά. Η κατάκτηση του συγκεκριμένου βραβείου επιβεβαιώνει την έμφαση που δίνουμε στον τελικό χρήστη και αποτελεί σημαντική αναγνώριση της Zappware από τη βιομηχανία”.

 Περισσότερες πληροφορίες για τη WIND VISION, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στα καταστήματα WIND, ή το www.wind.gr

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την εμπειρία χρήσης, τον εξοπλισμό και το περιεχόμενο της WIND VISION, στο αναλυτικό άρθρο μας για τη συνδρομητική τηλεόραση της WIND.

wind vision cannes 2018
(φωτό: WIND)
Previous Article

Οι τεχνολογίες της Samsung στο The Mall Athens

Next Article

Επίσημη παρουσίαση της σειράς Huawei Mate 20