Προσφορά LG GX OLED TV με δώρο το GX Soundbar

Author: No Comments Share:
prosfora OLED LG GX TV

Προσφορά: με την αγορά μιας OLED GX τηλεόρασης 77 ιντσών ή 65 ιντσών, παίρνετε δώρο το GX Soundbar για ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία.

Η LG Electronics ανακοίνωσε μια νέα προωθητική ενέργεια, η οποία δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να αναβαθμίσουν την οπτικοακουστική εμπειρία στο σαλόνι τους, με μια προσφορά που περιλαμβάνει μια LG OLED GX τηλεόραση 77 ή 65 ιντσών, δίνοντας δώρο μία ηχόμπαρα GX AI Sound Pro Dolby Vision & Dolby Atmos. Επίσης, για τους φίλους του φορητού ήχου, η LG διαθέτει μια ακόμη προσφορά με αγορά τηλεόρασης OLED, με δώρο τα ασύρματα ακουστικά LG Tone Free FN6. Οι δύο προσφορές ισχύουν έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2021.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της LG σχετικά με την προσφορά.

Η LG Electronics (LG) φέρνει την απόλυτη αρμονία στον χώρο σας, μέσα από τη νέα προωθητική της ενέργεια, που υλοποιείται από τις 8 έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2021, συμπεριλαμβάνοντας δύο κορυφαία σε σχεδιασμό προϊόντα. Το συγκεκριμένο διάστημα, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν δωρεάν ένα GX Soundbar με την αγορά μιας OLED GX τηλεόρασης 77 και 65 ιντσών, απολαμβάνοντας μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία.

Αγόρασε τώρα μια LG OLEDGX TV και πάρε δώρο το κορυφαίο Sound Bar GX AI Sound Pro Dolby Vision & Dolby Atmos (φωτό: LG)

Οι βραβευμένες με If Design Award OLED GX τηλεοράσεις ξεχωρίζουν για την απόλυτη εφαρμογή τους στον τοίχο, σαν ένα πραγματικό έργο τέχνης. Χρησιμοποιώντας deep learning αλγορίθμους και ενσωματώνοντας τον Έξυπνο Επεξεργαστή α9 3ης γενιάς, βελτιώνεται η απόδοση της εικόνας και του ήχου, ενώ με πάνω από 100 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα δευτερεύοντα pixels αποδίδουν βαθύτερο μαύρο και πιο πλούσια, ρεαλιστικά χρώματα. Aκόμη, υποστηρίζουν την NVIDIA G-SYNC τεχνολογία, και περιλαμβάνουν το EyeComfort, χάρη στο οποίο υπερβαίνουν τα πρότυπα που αφορούν το μπλε φως και την εικόνα υψηλής ποιότητας, προσφέροντας μια ξεκούραστη εμπειρία θέασης.

Το LG GX Soundbar με ήχο AI, σε προσφορά με LG GX OLED TV

Το GX Soundbar που συνδυάζει την τελευταία τεχνολογία στον ήχο με την καλλιτεχνικό του σχεδιασμό, μπορεί να τοποθετηθεί επιτοίχια ακριβώς κάτω από την GX τηλεόραση ή πάνω στην διαθέσιμη ατσάλινη βάση. Αποδίδει ήχο εξαιρετικής ποιότητας με την ενσωματωμένη λειτουργία AI Sound Pro που αναλύει και εφαρμόζει αυτόματα τις καλύτερες ρυθμίσεις ήχου ανεξάρτητα από το περιεχόμενο. Τέλος, είναι συμβατό με το Dolby Atmos και Dolby Vision, επιτρέποντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας και ήχου.

Previous Article

H Apple ετοιμάζει μαγνητικό powerbank για τα iPhone

Next Article

Android 12: screenshots δείχνουν νέες λειτουργίες