“Αξεπέραστες εικόνες” με τη νέα SM8050 της LG

Author: No Comments Share:
lg sm805

Η SM8050, στις 49”, 55’’ και 65’’ της  LG Electronics έρχεται να προστεθεί στη σειρά τηλεοράσεων NanoCell, τις πιο προηγμένες LED τηλεοράσεις της εταιρείας.

Η νέα SM8050 49”, 55’’ και 65’’ ιντσών της  LG Electronics (LG) έρχεται να προστεθεί στη σειρά τηλεοράσεων NanoCell, τις πιο προηγμένες LED τηλεοράσεις της εταιρείας με καθηλωτικές εικόνες κινηματογραφικών προδιαγραφών. 

Η κύρια διαφοροποίηση σε σχέση άλλες συμβατικές LED τηλεοράσεις, οφείλεται στην τεχνολογία NanoCell που ενισχύει την καθαρότητα των χρωμάτων χρησιμοποιώντας νανοσωματίδια μεγέθους 1nm περίπου. “Η καθηλωτική οπτική εμπειρία ενισχύεται ακόμη περισσότερο χάρη στα χρώματα RGB τα οποία μέσω των νανοσωματιδίων που ‘καθαρίζουν’ τα χρώματα και απομακρύνουν τις μουντές αποχρώσεις, παρέχουν ενισχυμένη σαφήνεια του φάσματος RGB”, λέει η LG.

Η ακρίβεια των χρωμάτων που διαθέτουν οι LG NanoCell τηλεοράσεις, προσφέρει εικόνες. Έτσι οι θεατές μπορούν να απολαύσουν χωρίς παραμορφώσεις στα χρώματα. Επιπλέον, χάρη στο 4K Active HDR που διαθέτουν, βελτιστοποιείται κάθε σκηνή που προβάλλεται. Το Multi-HDR που περιλαμβάνει το HDR10 και το HLG, σε συνδυασμό με την τεχνολογία δυναμικής βελτίωσης της LG σε κάθε σκηνή, προσφέρει περιεχόμενο σε ποιότητα HDR. Παράλληλα ο γρήγορος επεξεργαστής εξαλείφει τον ‘θόρυβο’ και δημιουργεί δυναμικότερα χρώματα και αντίθεση αφού οι εικόνες χαμηλής ανάλυσης αναβαθμίζονται και αναπαράγονται με ποιότητα που προσεγγίζει ανάλυση 4K.

Η LG NanoCell αποτελεί επιλογή και για τους gamers αφού αποδίδει κινηματογραφική εικόνα σε παιχνίδια 4K HDR. “Μέσω της χαμηλής καθυστέρησης εισόδου (input lag), οι χρήστες μπορούν να συγχρονίζονται με τις εναλλασσόμενες σκηνές σε πραγματικό χρόνο και να απολαμβάνουν τα γρήγορα παιχνίδια με καταιγιστική δράση”, λέει η LG. Την οπτική εμπειρία συνοδεύει και το DTS Virtual X, μέσω των ενσωματωμένων ηχείων της τηλεόρασης. 

Previous Article

Cat S62 Pro: Λανσάρεται το ισχυρότερο “σκληρό”

Next Article

10 χρόνια Xiaomi