Διέρρευσαν λεπτομέρειες για τα Samsung Galaxy Z Fold 4 και Z Flip 4

Author: No Comments Share:
Λεπτομέρειες για τα Samsung Galaxy Z Fold 4 και Z Flip 4 εμφανίστηκαν

Τα Samsung Galaxy Z Fold 4 και Z Flip 4 δεν αναμένονται να κυκλοφορήσουν στο κοντινό μέλλον, ωστόσο μερικές λεπτομέρειες ήδη έχουν ήδη διαρρεύσει.

Τα Samsung Galaxy Z Fold 4 και Z Flip 4 δεν αναμένονται να κυκλοφορήσουν στο κοντινό μέλλον, ωστόσο μερικές λεπτομέρειες ήδη έχουν εμφανιστεί. Οι πληροφορίες έρχονται από το Naver, μία εφημερίδα της Νοτίου Κορέας.

Λέγεται πως και οι δύο συσκευές θα έρθουν με έναν καινούριο μεντεσέ. Ο μεντεσές φαίνεται πως θα είναι ελαφρύτερος και θα προσφέρει περισσότερη αντοχή στο νερό και την σκόνη. Η αναφορά ισχυρίζεται επίσης πως τα δύο κινητά θα έχουν παρόμοιο μέγεθος μπαταρίας και ημερομηνία κυκλοφορίας με τα Galaxy Z Fold 3 και Z Flip 3.

Με άλλα λόγια, οι δύο συσκευές αναμένονται να κυκλοφορήσουν τον Αύγουστο του 2022. Οπότε, έχουμε αρκετό καιρό μέχρι τότε. Λόγω αυτού, πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί με τις πληροφορίες, μιας και πολλά μπορούν να αλλάξουν.

Όσον αφορά στο Galaxy Z Fold 4, αναμένεται να διαθέτει καλύτερη under-display κάμερα. Πολύ καλά νέα, μιας και το Z Fold 3 είναι πέρα από εντυπωσιακό. Αναμένεται γενικότερα μία καλύτερη κάμερα, με παρόμοιο setup με αυτό του Galaxy S22.

Το Galaxy Z Flip 4 θα συμπεριλαμβάνει μία under-display κάμερα επίσης. Η οθόνη του θα είναι πιθανότατα το ίδιο μέγεθος με αυτήν του Galaxy Z Flip 3, κάτι που δεν μας κάνει έκπληξη μιας και το μέγεθος αυτό φαίνεται να είναι ιδανικό.

Τα Galaxy Z Fold 3 και Z Flip 3 είναι πάρα πολύ δημοφιλή για την Samsung. Το χαμηλό κόστος τους και το βελτιωμένο hardware βοήθησε αρκετά την εταιρεία. Η Samsung μάλιστα, έχει εντυπωσιαστεί από την ζήτηση τους.

Η εταιρεία σκέφτεται να αυξήσει την παραγωγή για τα επόμενα μοντέλα, μιας και περιμένει πως τα αναδιπλούμενα κινητά να γίνονται όλο και πιο δημοφιλή με το πέρας του χρόνου.

Τέλος, αναμένουμε να δούμε πότε η Samsung θα ανακοινώσει το πρώτο rollable κινητό της. Η Oppo ήδη έχει ανακοινώσει το πλήρως λειτουργικό rollable concept της πέρυσι και αναμένεται να παρουσιάσει την ολοκληρωμένη συσκευή της στο κοντινό μέλλον.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

WIND Black Friday με μοναδικές προσφορές έως -70%

Next Article

Επισκευές σε iPhone με το πρόγραμμα Self Service Repair της Apple